PGC, Andrén. Generation 1, Del 1

Hej Allihopa. Nu tänkte jag börja med min nya PGC. Skälet till att detta har tagit lång tid är faktiskt att jag inte har orkat sitta och leta fram bilderna (för i början så försvann mina simmar helt plötsligt, tror att det berodde på en mod). Men nu så ska vi försöka ta oss igenom det här tillsammans.
Detta är mina två startsimmar David Andrén och Filippa Andrén (grundaren). Jag kan också berätta att färgerna som ska föras vidare är turkost hår och ögon. Filippa och David träffades på vårfestivalen där de körde en pajätar tävling mot varandra.
Och innan de visste orden av hade de flyttat ihop. De hade inte råd med det största huset i Sunset Valley direkt men de blev ändå nöjda de hade ju varandra.
En dag började Filippa att må illa helt plötsligt. Hon tänkte säkert att hon bara hade ätit en dålig lunch men illamåendet fortsatte och tillslut ringde hon sin syster Maya som jobbar som läkare.
- Hej Filippa, började Maya. Hur mår du?
- Ja du, inte särskilt bra. Jag har spytt flera gånger och har haft värker i flera dar, sa Filippa.
- Du Filippa, fortsatte Maya. Är du säker på att du inte kan vara gravid...
- GRAVID?!? fortsatte Filippa nästan lite kränkt. Jag skulle aldrig kunna vara gravid. Jag AVSKYR barn. Jag måste göra abort.
- Filippa, jag är ledsen att göra dig besviken men du måste nog behålla barnet. Det finns inga tider för abort och tänk på pappan, säger Maya.
Filippa bara avslutar samtalet och går till David som står på baksidan
Där står han. Pappan till barnet som Filippa aldrig ville ha. När hon lyckas dra bort ögonen ifrån David ser hon att han har ställt fram två bröllopstårtor på bordet.
- Filippa, jag vet att vi inte har varit ihop särskilt länge men jag älskar dig verkligen och jag vill dela resten av mitt liv med dig, säger han och går ner på knä.
 
Filippa blir helt mållös och får knappt fram ett ord.
- Jag kan inte, säger hon sedan. Jag är gravid och jag vet inte vad du tycker men jag måste behålla det.
David tycker dock att graviditeten är helt lugnt då han alltid har önskat sig en stor familj. Filippa blir då därmed lugnare och tackar ja till frieriet.
Filippa och David tar sedan arbetsledigt under graviditeten. De vill bara sitta och mysa med varandra och vara glada. Detta är ju den enda lediga stund de får innan första barnet kommer.
- Jag var på ultraljud idag, säger Filippa. Det blir en pojke.
- Vad kul, vad tycker du att han ska heta? säger David.
- Ian, det är det perfekta namnet, säger Filippa.
En dag så känner Filippa att värkerna sätter igång på riktigt.
- BEBISEN, den kommer nu, skriker hon
Stackars Daniel får lite smått panik, han har ju aldrig varit med om något liknande förut.
Allt resulterade i en hemmafödsel och den lilla bebisen växte snabbt upp till småbarn och Ian ärvde inget av de rätta anlagen. Surprise.
 

The Sims 4 Demo - Fail

Hej allihopa. Egentligen var det tänkt att detta skulle bli ett inlägg där jag visar lite skärmdumpar ifrån CAS-demon till Sims 4 då jag har blivit en av de utvalda spelarna som fått demon tidigare. Dock verkar inte min dator kunna Print-Screena i demon av oklar anledning så jag får därmed bjuda på lite för och nackdelar istället :(
 
Fördelar
* Det är lättare att göra ens simmar mer unika då det finns mycket fler verktyg man kan använda
* Det följer med en verktyg som gör att man kan göra avancerade inställningar (precis som i trean) fast detta är enligt mig mycket bättre och lättare att använda, man kan t ex förstora pupillerna.
* Det är mycket lättare att göra simmar med t ex Asiatiska drag, europeiska m.m.
* Gångstilarna som finns med gör att simmarna blir ännu mer unika. Ett stort plus.
* Även genetikverktyget är väldigt bra gjort.
* Man behöver nu inte lotta ut allt med en sim (kroppstorlek, hårfärg, hudfärg, kläder m.m) utan man kan nu välja vad som ska slumpas.
 
Nackdelar
* Som jag tror att alla redan vet så finns inte Skapa en stil med i fyran. Så man kan för ändra kläder till vilka färger man vill osv. Man kan därmed inte köra en PGC.
* Väldigt svårt att använda i början/när man är ovan. För mig, så var det väldigt svårt att veta vart man skulle dra m.m.
* Det verkar inte finnas något sett att foto/filma i CAS. Väldigt dåligt.
 
Med andra ord så tycker jag att CAS i fyran är ett stort steg framåt gentemot trean. Det som dock sänker betyget är Skapa en stil. Varför EA, VARFÖR!?
Betyg: 3,5/5
 
 
 

The sims 2 - Gratis

Japp, igår så kikade jag in på Saras simsblogg (läser ni den inte så tipsar jag er verkligen om den, den är grym) och hon berättade att man för tillfället kan få The sims 2 Ultimate Collection helt gratis (dvs The sims 2 + alla expansioner och prylpaket). Det enda du behöver göra är att logga in på Origin. Och klicka på Origin längst uppe i det vänstra hörnet och därefter klicka er in där det står "Lös in produktkod". Där ska du sedan skirva i  I-LOVE-THE-SIMS och sedan kommer The sims 2 Ultimate Collection finnas under fliken "Dina Spel". Därefter är det bara att ladda ner spelet.
 
OBS. Jag har en PC och Windows så jag vet inte hur det blir på en MAC men Sara har skrivet att det endast fungerar på Windows så jag litar på henne.
 
Koden gäller endast till den 31 juli men när du registrerat koden på Origin så finns den kvar där.
 
 Bjuder också på en bild från min kommande PGC, vid namn Andrén, för att detta inlägg inte ska bli helt bildlöst.